Citizen satovi


Citizen

Citizen ručni sat podjednako će oduševiti muškarce i žene svojom tehničkom inovacijom, izvanrednim performansama i visokokvalitetnim materijalima.

Citizen satovi obuhvaćaju raznolike stilove koji odgovaraju različitim prilikama i preferencijama. Za ljubitelje klasičnog stila imamo sofisticirane modele s elegantnim detaljima i tradicionalnom estetikom. Za aktivne pojedince koji traže satove s višenamjenskim značajkama, nudimo sportske modele otporne na vodu i udarce, opremljene naprednim funkcijama kao što su kronograf, brojači otkucaja srca ili GPS praćenje.

Ono što čini Citizen satove posebnima je naša revolucionarna tehnologija Eco-Drive, koja omogućuje satovima da se pune bilo kojim izvorom svjetla, bilo da je to sunčeva ili umjetna svjetlost. Ova inovativna tehnologija osigurava da vaš sat uvijek radi bez zamjene baterije.

Svaki Citizen sat je rezultat vrhunskog japanskog inženjeringa i detaljne izrade. Naša predanost kvaliteti jamči pouzdanost i trajnost svakog sata u našoj kolekciji.

Pregledajte naš asortiman i pronađite sat koji savršeno odgovara vašem stilu i potrebama. Citizen satovi dolaze u nizu oblika i boja za muškarce i žene.