Tommy Hilfiger satovi


Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger satovi dolaze u svim oblicima i bojama za žene, ali i za muškarce. Sjajno se kombiniraju s nakitom Tommy Hilfigera. Izbor satova i nakita Tommy Hilfigera je ogroman.

Satovi iz kolekcije Tommy Hilfiger poznati su po svom dizajnu. Od svog osnutka sredinom 80-ih, Tommy Hilfiger kombinira klasični dizajn s mladošću i svježinom.

To se odražava i na dizajn satova. Možete birati između klasičnih boja kao što su srebrna, zlatna, ružičasto zlatna, bijela i crna ali svakako i određeni tonovi smeđe i plave. Duh američkog načina života i opuštenosti mogu se pronaći iu materijalnim izborima.

Narukvice od nehrđajućeg čelika s kopčama ili kožne trake s kopčama kombiniraju se s kućištima od nehrđajućeg čelika koja su ponekad ukrašena kristalima. Zbog toga, bilo da se nose u svakodnevnom životu ili u posebnim prilikama, Tommy Hilfiger satovi uvijek ostavljaju dobar dojam. Tommy Hilfiger uspio je kreirati sat koji žene i muškarci mogu nositi kao dodatak. Modeli satova Tommy Hilfiger kao što su Gracie, Serena, George i Ainsley već su dugo cijenjeni.

Mehanizam Tommy Hilfiger satova je kvarcni (baterijski). Pronalazimo i druge funkcije kao što su prikaz datuma, štoperica i okvir koji se može pritisnuti (prsten oko kućišta).

Dizajn satova također se odražava na kolekciju nakita. Tople boje poput zlata ili ružičastog zlata daju dašak glamura. Tommy Hilfiger kolekcija nakita nudi ogrlice, naušnice u različitim varijantama, prstenje i narukvice. Nakit je izrađen od nehrđajućeg čelika i djelomično ukrašen cirkonijem.

Tommy Hilfiger nije se ograničio na izradu satova, već proizvodi i kožne galanterije, torbe i odjeću.

Otkrijte cijelu najnoviju kolekciju muških i ženskih satova Tommy Hilfiger u online trgovini detas.ba