Caran d’Ache


Caran d’Ache

Tijekom 100 godina, pisaći pribor Caran d’Ache postao je svjetski poznat po jedinstvenom iskustvu crtanja i pisanja kojeg nudi zahvaljujući eleganciji svojih linija, kvaliteti materijala, čistoći pigmenata i tehničkoj briljantnosti svog dizajna.

Obiteljsko poduzeće, osnovano u Ženevi 1915., sve duguje zajedničkoj viziji, jedinstvenim vrijednostima izvrsnosti švicarske izrade i urođenom osjećaju za kreativnost i inovativnost.

Stvaraju cjelokupno stanje uma koje osigurava inventivnost, ekološku odgovornost, predanost prenošenju znanja i obrazovanja, usredotočenost na potragu za izvrsnošću i odanost oznaci Swiss Made koja utjelovljuje kvalitetu proizvoda Caran d’Ache.

Iza svakog pribora za crtanje i pisanje stvorenih u Caran d’Ache radionicama u Ženevi stoji skupina strastvenih majstora; čuvara jedinstvenih, stoljetnih tehnika.

Više od 90 zanata okuplja se pod istim krovom kako bi, s ljubavlju, Više od 90 zanata okuplja se pod istim krovom kako bi, s ljubavlju, napravili najbolji pribor za pisanje i crtanje koji će vam pomoći iskazati kreativnost.