Blog


Tko je Michael Kors? Zašto se toliko priča o njemu?

Širom svijeta govori se o Michael Kors satovima. Tko je Michael Kors i zašto se toliko priča o njemu?

Zanimljivosti, 18/07/2014

Michael Kors (u stvari Karl Anderson Jr.) je modni dizajner rođen u New York – u 1959. Godine. Sa tek 22 godine osnovao je svoj vlastiti Label Michael Kors LLC i započeo je studij na Institutu Modne Tehnologije (Fashion Institute of Technology) u New York – u. Pored studija, koji je kasnije prekinuo, radio je u modnom butiku Lothar’s gdje je prodao i svoje prve vlastite kolekcije.

Sredinom osamdesetih godina organizovao je svoju prvu modnu reviju prezentirajući svojim poklonicima prije svega klasičnu sportsku i odjeću za slobodno vrijeme. Uslijedila su brojna restrukturiranja firme i ulazak velikih firmi poput LVMH-Grupe (Louis Vuitton Moet Hennessy) sa svojim udjelima u postojeću firmu. Različiti novi proizvodi (Akcesoari, Parfemi) su predstavljeni tržištu. U međuvremenu, Michael Kors plasira svoje kreacije širom svijeta u preko 200 vlastitih butika u i nebrojenim partnerskom robnim kućama.

Michael Korsa nazivaju također „Majstorom Šika i Glamura“. Dopustio je da ga pri tome  inspiriraju značajni modeli satova poput Rolex Datejust Lady. Satovi Michael Kors su mnogo više od običnih mjerača vremena , oni su ujedno i aksesoari i nakit. Pri tome se ovi satovi često kombiniraju sa jednom ili više dodatnih narukvica za dodatni efekat. U Detas-u ćete naći Vaše modele čitave Michael Kors kolekcije sa prigodnim cijenama. Nama je važno da Vam možemo ponuditi  ekskluzivne modele koje ne možete nabaviti nigdje drugdje u  Bosni I Hercegovini.


Vezane slike